VELKOMMEN TIL BIOSYSTEMS

OM BIOSYSTEMS

- En del af Biotechnics Danmark A/SBiosystems kommunikationspolitik:


Vores mål er klart: Vi arbejder utrætteligt og helhjertet på at genoprette sundhed, så den enkelte kan leve op til sit bedste.


Det er vores overbevisning, at tilliden mellem Biosystems og vore interessenter spiller en yderst central rolle for virksomhedens succes og fremtidige udvikling.


Desuden er vi af den holdning, at tillid hviler på kommunikation og viljen til at gå i dialog. Vi ønsker en åben, konstruktiv og løbende dialog med vore interessenter baseret på ligeværdighed og gensidig respekt.


Ønsker du mere information om vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os herom 


Dygtigt og kompetent personale


Alle vores podningsassistenter og teamledere ude på de enkelte lokationer har typisk en sundhedsfaglig baggrund. 

Ligesom alle vores medarbejdere har mulighed for at kontakte en bagvagt fra laboratorievirksomheden CENTOGENE.

Løsningen på at forhindre Covid-19 smitten i at blusse op har få enkle elementer:


  • Omfattende og systematiske tests og overvågninger.


  • Opsporing og forebyggelse mod smittespredning.


  • Teste vigtigste personer i sårbare grupper, sundheds- og plejepersonale med regelmæssighed 2 gange ugentligt for Sars-CoV-2-infektion.


  • Gøre resultaterne af COVID-19 test tilgængelige elektronisk inden for få timer, så potentielle smittebærere kan identificeres før smitte viderebringes.


  • KUN personer som har Sars-CoV-2-infektion behøver at gå i isolation.


  • ALLE andre kan arbejde fuldt ud som normalt.

Det er nu vi skal beskytte vores kære
TEST MED SYMPTOMER


Hvis du er syg, er det vigtigt, at du ikke uden aftale møder op på et teststed, hospital eller hos egen læge, da du kan smitte andre.

Du kan ikke selv bestille tid til corona-test på et hospital, hvis du har symptomer som tør hoste, muskelsmerter, feber eller ondt i halsen. Det kræver en henvisning fra din egen læge.


Ring til din egen læge eller din læges vikar i dagtiden (kl. 8-16). Du kan blive henvist til test, hvis din læge vurderer, at dine symptomer gør, at du har brug for at blive henvist til test på et hospital.


Uden for lægens åbningstid kan du ringe til Lægevagten på 7011 3131. Lægevagten henviser ikke til test ved lette/milde symptomer. Har du eller dit barn sværere symptomer, vil lægevagten vurdere, om du eller dit barn er så syg, at det skal vurderes af en læge på hospitalet, og du eller dit barn evt. skal testes.

TEST UDEN SYMPTOMER


Alle borgere kan blive testet for coronavirus.


Test med tidsbestilling: Bestil tid til test påwww.coronaprover.dk. Du skal logge ind med NemId.  


Test uden tidsbestilling: Mød op ved teststedet. Husk sundhedskort. Der kan være kø og lang ventetid. Steder og tidspunkter kan blive ændret med kort varsel. Tjek derfor herunder om teststedet fortsat er åbent, inden du tager hjemmefra. BIOSYSTEMS har ikke noget med disse test at gøre.


Kontakt os

Biotechnics Danmark A/S CVR. 29822034

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Følg os