Hurtig og pålidelig SARS-CoV-2-test direkte i din virksomhed, kommune, institution mv.Vi har også mulighed for at bestille en Centrotruck der indeholder komplet laboratorium.


Så kan vi give en svartid på ned til 90 min

Vi kan både levere selvtest løsninger og egentlige podninger.


Selvtest forgår med Centoswab produktet som er 99,9% sikkert.

Download materiale her


Her kan du hente flyers fra centogene omkring test.

Produkt flyer

Accreditation

Centoswab

COVID-19-udbruddet har haft stor indflydelse på vores samfund og økonomi - hvilket sætter vores helbred, ro i sindet og global stabilitet i fare.

 

CENTOGENE har erkendt omfanget af denne krise og har hurtigt reageret og udviklet - sammen med lægerne fra Dr. Bauer Laboratoriums GmbH - en fuldt valideret SARS-CoV-2 RT-PCR-test for at forhindre et yderligere virusudbrud og hjælpe personer, der ikke ellers har adgang til testning.

 

Med tests, der udføres under ansvaret af vores samarbejdende læger fra Dr.Bauer Laboratoriums GmbH ved hjælp af ressourcer fra vores ISO 15189-akkrediterede laboratorier, og patientoplysninger, der beskyttes ved hjælp af avancerede sikkerhedsmekanismer, tilbyder CENTOGENE fuldstændig sikkerhed omkring test af dine medarbejdere.


Coronavirus-sygdommen (COVID-19) er en infektiøs sygdom forårsaget af en virus kaldet SARS-CoV-2, der først dukkede op i Kina i december 2019. Hos ca. 86% af alle inficerede individer er infektionen mild til asymptomatisk (Ruiyun Li et. al., Science, 2020). Men især hos ældre med allerede eksisterende sygdomme kan virussen føre til svær luftvejssygdom eller endda svær lungebetændelse.

 

Tidlig påvisning af SARS-CoV-2 er afgørende for at yde den bedst mulige pleje til patienter og kontaktpersoner, der forhindrer yderligere spredning af denne meget smitsomme virus.

 
Kontakt os

Biotechnics Danmark A/S CVR. 29822034

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Følg os