Dygtige og erfarne kirurgiske assistenter, specialsygeplejerske, sygeplejerske, forsyningsassistent, SOSU-assistent samt SOSU-hjælper til landets sygehuse.Stillingen er med reference til centerlederen for Biosystems Covid-19 testcenter. Stillingen indebærer almindelige prøveoptagning/podning, ad hoc-opgaver på testcentret.


Arbejdsstedet vil være i Region Hovedstaden – Storkøbenhavns området.


Det forventes at du sikrer optimal udnyttelse af ressourcerne, samt overholdelse af kvalitetsstandarder samt hygiejne regler og instrukser fra centerlederen på stedet.


Borgerne skal gå fra teststedet med en god oplevelse. Vores dygtige medarbejdere skal have en god arbejdsplads, hvor de glæder sig til sammen at gøre en forskel.
Den kirurgiske assistents vigtigste rolle er at yde støtte til / servicere en kirurg under operationen.


Derudover har de typisk også opgaver at udføre både før og efter operationen.

 

Denne stilling inden for sundhedspleje er ideelle til folk, der ønsker at være involveret i at assistere og hjælpe kirurgen under operationen, men som ikke ønsker kirurgens højtryksjob.

 

Før operationen kan det være nødvendigt, at den kirurgiske assistent er med til at opstarte operationsstuen ved at samle alle de instrumenter, der er nødvendige under proceduren, og ved at kontrollere udstyr for at sikre, at det fungerer korrekt. De kan også hjælpe med at forberede patienter til operation. Endelig skal de også gennemgå proceduren og sikre, at papirarbejde og tilladelser er afsluttet. Evnen til at koncentrere sig og forblive fokuseret i lange perioder er en meget vigtig. Kirurgiske assistenter skal arbejde godt i et team og være i stand til også at arbejde effektivt uafhængigt.Vores sygeplejersker er alle erfarne og dygtige sygeplejersker med speciale.

Alle vil kunne indgå på en afdeling i vante opgaver både fagligt og socialt.


En sygeplejerskes primære opgave er pleje og behandling af patienterne.


Vores vikarer planlægger plejen af patienterne i tæt samarbejde med den ledende afd. sygeplejerske, læger og social- og sundhedsassistenter, så patienten kan få den rette behandling og pleje.


Vi kan også tilbyde Sygeplejersker der kan vikariere i lægehuse og på sundhedscentre/træningsenheder eller midlertidige plejepladser.


Vi har en god blanding af Specialsygeplejersker, kandidatuddannet og diplomuddannet. Vigtigst af alt er at fagligheden er i top.Vores forsyningsassistenter er alsidige de kan varetage forefaldne opgaver som opfyldning af forbrugsartikler på hospitalets afsnit, skift af sengeforhæng / patient-afskærmning.


De kan hjælpe med servering ved moltiderne, de kan varetage praktiske opgaver som ligger uden for den egentlige sygeplejefaglige verden.


Det kan også være at hjælpe til indenfor forflytninger, patienttransport, affaldshåndtering mv.

Indtast dine kontaktinfo i formularen ved siden af, og vores rekruteringskonsult vil kontakte dig snarest


Husk at vælge den stilling du søger (under stillinger)

 
 
 
 
 


Skal du bruge hjælp så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med den rette vikarløsning.


Du kan kontakte os hverdage fra kl 7-17 på 70 777 880 eller på vores akutmail


AKUT@Biosystems.dk


Biotechnics Danmark A/S


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm


Kundeservice: +45 70 777 880
CVR-nr. 29822034

www.Biotechnics.dk

BIOSYSTEMS ApS


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm


Kundeservice: +45 70 777 880
CVR-nr. 41945729

www.Biosystems.dk

FØLG OS


Linkedin

Youtube

Facebook© 2021 BIOSYSTEMS ApS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes